მშენებლობა და რეკონსტრუქცია.
ავეჯის ხის არის სითბო და კომფორტი თქვენს სახლში 2006-11-09 11:08:10
თუ თქვენ გსურთ ხეები'ხის ავეჯი, იქ ხშირად ჩნდება კითხვა: "რა ტიპის ხის არის უკეთესი აირჩიოს? " ამ სტატიაში ჩვენ გადაწყვიტა მისცეს აღწერა ყველაზე გავრცელებული მერქნიანი სახეობების. შესაძლოა, ეს ხელს შეუწყობს თქვენი ამოცანა შერჩევა. Pine - ყველა ცნობილი მათი ფართო გამოყენების ხის არის მოყვითალო-წითელი ან ღია ყვითელი, არ არის განსაკუთრებით რთულია, მაგრამ უფრო მარტივი ოპერაცია, მტკიცე და გამძლე, სხვადასხვა პროდუქცია. სქელი ჩრდილოეთ ტყეები ფიჭვის ჩემოდნები საკმაოდ ხანგრძლივი და მხატვრული შესანიშნავი ტალღოვნება და prjamoslojnoj; ორივე ეს თვისებები ერთად sneer ძალიან მნიშვნელოვანი სამშენებლო სამუშაოები. საუკეთესო ხის განსხვავდება Lutecia, ან საბურღი, რომელიც იზრდება ქვიშიან, მშრალი მთებში; წლიური layering მათ მკვრივი და შეკუმშული; შემოდგომაზე თითოეული ფენა otnostitelno სქელი. ბევრად უარესი ხარისხის R u d o b a მე, ან m m e n d o b a მე ფიჭვის, რომელიც იზრდება boggy ადგილები - ხის მისი ღია და წლიური ფენების ფართო და ფხვიერი. როდესაც მნიშვნელოვანი ციხე-pine სხვადასხვა ამავე დროს, მნიშვნელოვანი მარტივია. ფიჭვის დაგეგმილია ერთად ძალიან მარტივად. მაგრამ მასშტაბით მძიმე და irregularly; sawn კარგად, წებო holding მჭიდრო. ეხლა ემზადება იაფი ავეჯი, კარები, ფანჯრის ჩარჩოები და ა.შ., წაბლი ეკუთვნის, კატეგორიაში საუკეთესო ხეები სამშენებლო და სადურგლო ბიზნესი. ხის მისი მოწითალო ფერი, და მიუხედავად იმისა, მარტივია, აღსანიშნავია ძალა. ეს ბევრად Stoica მუხა და თანაბრად ძლიერი, როგორც წყალი და ჰაერი. მიზეზი უნდა ვეძებოთ დიდი თანხის ფისოვანი. დამუშავებული larch არის ძალიან გლუვი და კარგად; თითქმის არ warped და არ ექვემდებარება wormhole. მუხა არის მტკიცე და ძლიერი ხე არის მოყავისფრო-ყვითელი ძლიერი წლიური ფენების, გაზაფხულზე ნაწილი, რომელიც ბევრი pores. განსაკუთრებული დამახასიათებელი მუხის შეიძლება გახდეს ხშირი და სქელი ხის სხივების. ხის ახალგაზრდა ხეები განსხვავდება სიმტკიცე, მოქნილობა, და, მონაცრისფრო-ყავისფერი ფერი. ძველი ხეები, ხის yellower და უფრო მყიფე, ვიდრე. Belle (sapwood) სქელი საკმარისი და სურს წყარო: http://stroymart. com. ua
No comments:
Post a Comment