Wednesday, February 12, 2014

Grease გამყოფი რესტორნები



თანამედროვე მეტროპოლისში ძნელი წარმოსადგენია გარეშე გაფართოვდა ქსელი, საზოგადოებრივი კვება : რესტორნები, კაფეები, სასადილოების, თონეები და სწრაფი საკვები. ეს ინსტიტუტები არიან წყაროები კონკრეტული ტიპის საკანალიზაციო, მსუქანი ხართ სანიტარული წესები დააწესოს გარკვეული მოთხოვნები. ეს იმიტომ, რომ მათი დათხოვნა შევიდა მუნიციპალური საკანალიზაციო გარეშე მკურნალობის grease წინაშე სწრაფი გაუარესება და დაბინძურების კომუნალური მილების ცხიმოვანი დეპოზიტების. გარდა ამისა, ამ ტიპის წყლის გამწმენდი ხელს უშლის გარემოს დაბინძურების, როგორც ცხიმი, ცხოველური და მცენარეული წარმოშობის გამოყოფილია წყლის და ენატრება კანალიზაციის მეშვეობით grease trap, purify ნარჩენების წყლის ჭურჭლის სარეცხი მანქანა და ხელის დაბანა. საზოგადოებრივი კვების ისინი შეიძლება იქნას დაყენებული როგორც ჭერქვეშ - ქვეშ ჩაძირვაში (grease)და გარეთ იატაკზე დონეზე ან ქვემოთ.

Grease trap შერჩევის რესტორანი დამოკიდებულია, პირველ რიგში, ტომი effluent (რაოდენობა საათი მუშაობდა და მომზადებული ცვლილება კერძები), რომელიც მოითხოვს, დასუფთავება, და თუ არა საწარმოს საზოგადოებრივი კვების washable სახსრების ან არ. Grease ხაფანგები რესტორანი აქვს რამდენიმე მნიშვნელოვანი უპირატესობა აქვს.

პირველი, ეს სისტემები მნიშვნელოვნად ზრდის მომსახურების ცხოვრებაში საკანალიზაციო აღჭურვილობა, ეს იშვიათად ხდება clogged, აღარ საჭიროებს ჩანაცვლება.

მეორე, მათი ზომა, და ამიტომ ღირებულება არის პირდაპირ დამოკიდებული მოცულობა საკანალიზაციო რესტორანი. ამგვარად, მათი მონტაჟი არ არის მძიმე, მცირე საწარმო, რომელიც მნიშვნელოვანია მცირე ბიზნესის განვითარებას.

მესამე, grease ხაფანგები რესტორანი გრძელვადიანი ოპერაცია, და დანიშნულებისამებრ გამოყენება და შენარჩუნება არ შეამცირებს მათი ეფექტურობა.

მეოთხე, ამ მოწყობილობების მრავალმხრივი და კომპაქტური, და შეიძლება იქნას დაყენებული პირდაპირ ქვეშ რადიატორის ან ცალკე კომუნალური ოთახი თავისუფალი დაშვება it პერსონალი.

მეხუთე, ისინი ეკონომიკური ინსტალაცია და არ მოითხოვს დიდ ხარჯებს მისი ინსტალაცია და მუდმივი კონტროლი, მათი საქმიანობის ნაწილი სპეციალისტები.

ერთადერთი პირობაა ეფექტური საქმიანობის grease trap არის ყოველდღიური მოვალეობაა ტექნიკური პერსონალი დასრულების შემდეგ მუშაობა ამოიღონ დაგროვილი ცხიმის, წინააღმდეგ შემთხვევაში ფუნქციონალური მოწყობილობა შეიძლება დაქვეითებული.

No comments:

Post a Comment

Яндекс.Метрика