Friday, August 29, 2014

როგორ აირჩიოს ინტეგრირებული პროდუქტები

პირველი და ყველაზე მნიშვნელოვანი: თქვენ უნდა აირჩიოთ ჩაშენებული აღჭურვილობა, და მაშინ, იმისათვის, სამზარეულო! ავეჯის კომპანია შეიძლება ზოგჯერ გამოიწვიოს ხალხს astray, განაცხადა, რომ "ყველა ფირფიტები, იგივე". ისინი ამბობენ, "take us სამზარეულო, და ტექნიკით ეს" ჯდება "ნებისმიერი! ". რეალურად ეს ასე არ არის, და ეს შეიძლება მოხდეს, რომ, მაგალითად, გაზქურის იგი შეიძინა 70 სმ, მაგრამ ქვეშ hood არსებობს მხოლოდ 60!

მზად არის მითითებული გვკარნახობს რაოდენობის ქულა - ზომა, მდებარეობა, სტილი...

ასე რომ, პირველი ნაბიჯი მათთვის, ვინც აპირებს მოწყობა, სამზარეულო, არის წასვლა სავაჭრო და ფორმა ჩვენი აზრით, საბაზრო ჩართული ტექნოლოგია. მაშინ თქვენ უნდა გადაწყვიტოს, თუ რა გჭირდებათ თქვენი სამზარეულო და სასურველია სასწრაფოდ ყიდვა ყველა შერჩეული ნივთები! ხოლო რაც ავეჯით ქვეშ "ზომა", დასჭირდება გარკვეული დრო, და თქვენ უნდა მოდელს, შეიძლება უბრალოდ არ იყოს ხელმისაწვდომი. ისევ და ისევ ჩვენ უნდა შეიცვალოს რამე... მაგრამ ეს ადვილი იმისათვის, სამზარეულო, საფუძველზე შეძენილი ტექნიკა, ვიდრე მზად headset "მოჭრა ნაჯახით" ადგილი ქვეშ დგას!

შერჩევა, ტექნიკა, სამზარეულო, იმისათვის, რომ დაიწყოს ერთად "ქვედა", ანუ ღუმელი. ეს არის ერთ ერთი ყველაზე რთული და ფუნქციური ნაწილები სხვადასხვა პარამეტრები: ავტომატურად სთხოვა, რეცეპტები, self-cleaning, გაგრილების სისტემები და სავენტილაციო სისტემები, ინფორმაციის ჩვენება... და, რა თქმა უნდა, არსებობს სხვადასხვა არასამთავრობო სტანდარტული მოდელები, როგორიცაა ღუმელი ერთად მოცურების bogie.

ღუმლები, უფრო სავარაუდოა, რომ ყიდვა ელექტრო. ისინი ფუნქციური და იაფი. როგორც წესი, მყიდველებს (განსაკუთრებით ქალები), რომლებიც დაჟინებით მხოლოდ გაზქურა, ამიტომ იყო სტერეოტიპი, რომ გაზის პრაქტიკულად უფასო. მაგრამ თუ თქვენ გამოთვლა და იმის გაგება, ოპერაციის electrochoc ეღირება არ ბევრად უფრო ძვირი ჯდება, ვიდრე გაზი, როგორც ეს ენერგია'ჭამს", არც მეტი, ვიდრე ჩვეულებრივი, რკინის.

საფუძველზე არჩეული ღუმელი, ეს იქნება უფრო ადვილი გადასაწყვეტია hob (გაზი ან ელექტრო). ისინი 60-დან 90 სმ, სიგანე, სისტემა gazokontrolja, ავტომატური ანთება, triple ალი'მე სანთურები, თუჯის ან რკინის ბარები, და ასევე მინის კერამიკული ზედაპირი. მდებარეობა რგოლები შეიძლება იყოს კვადრატული, rhomb, trapezoidal, და ა.შ.

Hob უმჯობესია მიიღოს ზომით დიდი. იყო შემთხვევები, როდესაც ადამიანები, რომლებიც შეიძინა პანელი 60 სმ, მალე მოვიდა მეორეს 70 ან 90 ვხედავ

საწური hood, ერთი შეხედვით, ყველაზე მარტივი, რაც მთელი ასორტიმენტი სამზარეულო ტექნიკით. მაგრამ ეს ასე არ არის. მთავარი ხარისხის გრაფიკა - მისი მოცულობა. ეს დამოკიდებულია სიწმინდეს საჰაერო თქვენი სამზარეულო. და თუ იყიდა ძვირადღირებული ავეჯი, მაგრამ სუსტი hood, არის რისკი, რომ ყველა მტვერი, ჭუჭყიანი და ბუნებრივი აირის ნამწვი შესანახად თქვენი თანამედროვე სამზარეულო. აქედან გამომდინარე, hood (უფრო ზუსტად, მისი მოცულობა) არ ღირს ეკონომია.

მნიშვნელოვანია, ასევე, მისი ზომა. როგორც წესი,, 50, 60, 70, 90, 120 და 150 ვხედავ, გაითვალისწინოთ, რომ " ზომა "სამზარეულო ჰაერის გამწმენდი უნდა იყოს ცოტა უფრო ფართო cooktop.

დიზაინი გამწოვები არის პირდაპირი, გუმბათოვანი, ბუხრით, trapezoid.

არ ვურჩევ დააყენოს hood გოფრირებული მილები "ფოლგაში". ხმაური მათში არის ისეთი, რომ საუბარი სამზარეულო, თქვენ უნდა ნაკლებად სავარაუდოა. ბევრად უკეთესი ნაკრები გლუვი პლასტიკური vozdukhovody.

მოდური დეტალი სეზონი - ჰალოგენის ან ფერადი განათება on the hood.

როდესაც თქვენ აირჩიეთ ჭურჭლის სარეცხი მანქანა, პირველ რიგში, თქვენ უნდა განსაზღვროს მისი ზომა. ეს დამოკიდებულია ზომა სამზარეულოთი, და რიცხვი, თქვენი ოჯახის. ეს შეუძლებელია, აუცილებელია მიიღოს "რესტორანი" მანქანა, შვიდი'Yu სამი.

ჩამონტაჟებული ჭურჭლის სარეცხი მანქანები შეიძლება ჰქონდეს პირდაპირი ან არაპირდაპირი კონტროლის პანელი. გარდა ამისა, ყველა სახის პროგრამული უზრუნველყოფა სჭირდება მათ აქვთ განსხვავებული სასიამოვნო "ჩიპი". მაგალითად, ფუნქცია "სხივი იატაკზე": ყოფნა, რომელიც იატაკზე - სიგნალი არ არის დასრულებული და არ ჩანს, სარეცხი დასრულდება.

მაგრამ შედეგი, ჭურჭლის სარეცხი მანქანა არ არის, რომ washes მეტი თქვენ, არამედ თუ როგორ ისწავლის ის. ჯერ კიდევ ძველი კერძები, რომ, როგორც ჩანს, irretrievably დაკარგა პირვანდელი ბრწყინვალება, მას შემდეგ, რაც ერთი ან ორი ციკლის სარეცხი ანათებს, როგორც ახალი.

თუ სამზარეულო აქვს ღუმელი და hob, ჩაშენებული მიკროტალღური როგორც წესი, გამოიყენება მხოლოდ მისი დანიშნული მიზნით, რომ თბილი საკვები. რადგან თვალსაზრისით საცხობი ღუმელი არის არც ერთი მიკროტალღური ღუმელი!

იან ლ Kartsev

წყარო: ავეჯი სახელმძღვანელო

წყარო: www. eremont. ru

No comments:

Post a Comment

Яндекс.Метрика