საყოფაცხოვრებო ტექნიკა 2008-12-09 13:55:00
სამზარეულო იყო და რჩება ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ადგილები ნებისმიერ ბინა. ბევრი დიასახლისები ხარჯავს საუკეთესო თავისი დროის სამზარეულო. და, რა თქმა უნდა, ყველა ქალს სურს, რომ იყოს გარშემორტყმული, კომფორტული, ავეჯით და მაღალი ხარისხის, გამძლე მანქანები. პრაქტიკული მყიდველები არიან ცდილობს მიაღწიოს ჰარმონიული კომბინაცია, თანამედროვე საყოფაცხოვრებო ტექნიკით და დახვეწილი სამზარეულო ავეჯი და ფუნქციური გამოყენების ყველა inch of საცხოვრებელი ფართი. ეს ისე ხდება, რომ საყვარელი ტექნიკა არ ჯდება დარჩენილი ბურჯი. არსებობს საფუძვლიანი სურვილი გაერთიანდება ავეჯი და აღჭურვილობა. საუკეთესო გამოსავალი ამ შემთხვევაში - აშენებული საყოფაცხოვრებო ტექნიკა.
სამზარეულო ჩაშენებული აპარატურა გამოირჩევა მისი ერგონომიული თვისებები. კარგად შემუშავებული და დამონტაჟებული სამზარეულო უნდა იყოს კარგად მოსახერხებელი დიასახლისი. ყველა მოწყობილობების, ჩაფლული სამზარეულო, view მხოლოდ ფუნქციური ნაწილი სამუშაო ზედაპირზე და პანელი. მთავარი უპირატესობა ჩაშენებული ტექნიკით, რომ ყველა ელემენტები მოდულარული დიზაინი მაქსიმალურად მორგებული, სრულიად გამორიცხული ხარვეზები და ბზარები, რომლებიც ყოველთვის შექმნილი სირთულეები შენარჩუნება სისუფთავის.
რეკლამას სხვადასხვა სალონებში გთავაზობთ სამზარეულო, თქვენი ზომა, ნებისმიერი კონფიგურაციის, ინტეგრირებული ხელსაწყოები, საწყობი და მიზნით. თუმცა, სანამ ჩვენ ამ მაღაზიაში და წესრიგი სამზარეულო, თქვენ უნდა ვიფიქროთ და დავგეგმოთ, რათა იპოვოს სწორი მოდელი, ჩამონტაჟებული ტექნიკით ერთად საჭირო ფუნქციები.
რეალურად შეაფასებს ზომა შენობების და ფინანსური შესაძლებლობები, შეამოწმეთ თქვენი არსებული სპექტრის შესწავლა უნდა იცოდეს ყველა გარანტია, სიახლეები, ფასდაკლებები და სხვა შესაბამისი საკითხები.
ეხება მრავალი სალონები, სამზარეულო ავეჯით - შეიძლება, მათ ყველა, რათა თქვენ მათი წინადადებები (პროექტი). არ შერცხვება - თანამშრომლების კომპანიებს მიიღონ ეს ფული და ეს არის მათი პირდაპირი პასუხისმგებლობა'ურთიერთობა. მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ თქვენ ყოფნის კონკრეტული პროექტი, თქვენ შეგიძლიათ დაიწყოთ კონვერტაციის სამზარეულოთი. თქვენ უნდა გადამისამართება გაზის, წყლის, ან გარკვეული სხვა ცვლილებები დამოკიდებულია შემადგენლობა მომავალი სამზარეულო. რაც შეეხება კომპონენტებს, თქვენ უნდა აირჩიოთ შესაფერისი თქვენთვის მოდელი შორის სისტემები და ღუმელები, მაცივრები, სარეცხი მანქანები და ჭურჭლის სარეცხი მანქანები.
COOKTOP არსებობს გაზის და ელექტრო; უჟანგავი ფოლადი, enamelled ან vitroceramic, სხვადასხვა კომბინაციები.
სტანდარტული ფერები სისტემები თეთრი, შავი, უჟანგავი ფოლადი, ყავისფერი. მინა-კერამიკული cooktop პანელები მოხატული მხოლოდ bezel გარშემო ფირფიტა. Cooktops არიან დამოკიდებული და დამოუკიდებელი. თუ აირჩია დამოკიდებული სამზარეულო პანელი, ღუმელი დამოუკიდებელი უნდა იყოს, რადგან მართვის ორივე არის პანელი, ღუმელი (თუმცა, ამ კონკრეტულ შემთხვევაში", და ზედა და ქვედა უნდა იყოს ან გაზი ან ელექტრო). თუ პანელი დამოუკიდებელი, კონტროლის knobs განლაგებულია მხარე ან წინა, პირდაპირ cooktop. ამ შემთხვევაში, არ აქვს მნიშვნელობა, გაზის თქვენ არ ღუმელში ან ელექტრო.
თითქმის ყველა გაზის cooktop ფუნქცია ელექტრო ანთება of burners (ალი'', როგორც ჩანს, შედეგად, თავის მხრივ, და ერთდროულად დაჭერით სახელური) და სისტემის გაზის კონტროლი (მონიტორები უშიშროების: ალის'წავალ აქედან, გაზის მიწოდება შეუწყდება). ერთი burner cooktop, როგორც წესი, განსხვავდება დიამეტრი, რაც იმას ნიშნავს, რომ ნებისმიერ ბანკში იქნება ადგილი, და ცეცხლი'მე არ lick მისი კედელი. გარდა ამისა, 4-burner პანელი, არის 2 - და 5-burner. ბოლო p'მეხუთე ბეჭედი, როგორც წესი, მდებარეობს ბათუმის ცენტრში, აქვს წაგრძელებული ფორმა და არის განკუთვნილი კერძები, როგორიცაა Utanc. არსებობს ასევე გაზის პანელი მდებარეობა რგოლები სახით rhombus. ასეთი სამუშაო ზედაპირზე აერთიანებს გეომეტრიული ლამაზი დიზაინი და უნარი აქვს ყველა სივრცეში მხრივ.
სულ უფრო პოპულარული კერამიკული cooktop. მათ აქვთ კარგი სითბოს გამტარობის, მარტივი შენარჩუნება, ისინი საკმაოდ ძლიერი და აქვს მიმზიდველი და ესთეტიკური გამოჩენა. მინის კერამიკული არის ძალიან მარტივი და ადვილი გაწმენდა, რადგან მისი გლუვი ზედაპირის, არაფერი არ არის დაწვეს. ყველაზე სამზარეულო პანელები, მინის, კერამიკის აქვს იმის ნაცვლად, რომ knobs touch of ღილაკს, ერთი შეხება, რომელიც თქვენ დააყენოთ სასურველი ტემპერატურა. როგორც წესი, ყველა მინა-კერამიკული cooktop პანელი აქვს მაჩვენებლების ნარჩენი სითბოს, რომლებიც სპეციალური სენსორები-განათება, რომ აანთო, როდესაც აქტიური რგოლები და ჩაქრობის მხოლოდ მაშინ, როცა ტემპერატურა მცირდება უსაფრთხო დონეზე, რათა თავიდან ავიცილოთ წვავს. ზოგიერთ მინა-კერამიკული პანელები, გარდა იმისა, რომ ნორმალური რგოლები, იქ ბეჭედი სწრაფი გათბობის (მიერ მითითებულ წერილი N) სპეციალური ჰალოგენის გათბობის ელემენტი, რომლის მეშვეობით იგი აღწევს მაქსიმალური გათბობის ტემპერატურა ფაქტიურად 3 - 4 წამი. გარდა ამისა, cooktop შეიძლება იყოს აღჭურვილი სანთურები სხვადასხვა გათბობა ზონებში (double ცხელი ფირფიტები), კერძები, სხვადასხვა ზომის. თანამედროვე ძვირადღირებული მოდელები ფუნქციონირებს სხვადასხვა სახის ელექტრონიკა. მაგალითად, არსებობს ფუნქცია "ავტომატური დუღილის", რომელიც საშუალებას იძლევა, რომ თავიდან ავიცილოთ ასეთი ინციდენტები, როგორც "გაიქცა" რძე ან დაღვრის ზღვარზე ბულიონი. და კიდევ ზოგიერთი სანთურები ასეთი პანელები შეიძლება დაპროგრამდეს გამორთვის შემდეგ, განსაზღვრული დროის განმავლობაში.
ღუმელები, როგორც cooktop, არიან დამოკიდებული და დამოუკიდებელი. არსებობს მრავალი დიზაინის ვარიანტები ღუმელი კარი, იმიტომ, რომ ის ყოველთვის გონება უნდა იყოს ჰარმონიაში სამზარეულო ერთეული. On პანელი სახელური ჩართვის რეჟიმები და თერმოსტატი, და თუ ღუმელი დამოკიდებული, თქვენ გაქვთ მართვის კონტროლი burners. უფრო ძვირი მოდელები, ასევე უყურებს და / ან სინათლის არიან მითითებით იმ რეჟიმებს, რომლებიც ამჟამად მუშაობს. რეჟიმი, რომელიც აღჭურვილია თანამედროვე ღუმელი, დავუშვათ, რომ შევქმნათ სამუშაო პალატის თითქმის ნებისმიერი კლიმატის, და შეუძლია გაუმკლავდეს ნებისმიერი ამოცანა მომზადება სხვადასხვა კერძები ნებისმიერი გემოვნების და ნებისმიერი სირთულის. განვიხილოთ რამდენიმე ასეთი რეჟიმები:
გულშემატკივართა. მითითებული knob ტემპერატურა ღუმელში 50 გრადუსი C. ამ ტემპერატურა, ცხელი ჰაერის არის გავრცელებული მეშვეობით ღუმელი და გალღობა გაყინული საკვები.
ვენტილაცია, გათბობა. მიუხედავად იმისა, რომ სამუშაო გულშემატკივართა და გამათბობელი, მდებარეობს დაახლოებით ფანი რომ ტრიალებს ცხელი ჰაერის ღუმელში. ცხელი ჰაერის გარშემო საკვები, ამიტომ პროდუქცია შენარჩუნება ბუნებრივი m'ხარისხი. ღუმელი არის აუცილებელი, რომ წინასწარ სითბო. ასეთი გათბობის რეჟიმში იდეალურია სამზარეულო სამ დონეზე ერთდროულად.
სითბოს ზედა და ქვედა. ეს არის დადასტურებული და ცნობილი გზა გათბობის ღუმელი სამზარეულო სახლში მოხარშული. ეს არის ვარგისად საცხობი პურის და რაც მ'YASA.
ინფრაწითელი გამათბობელი. მან bakes საკვები გამოსხივება, რომელიც მსგავსი სამზარეულო გრილი. იგი გამოიყენება მომზადება თხელი ნაჭრები m'ხორცი და სენდვიჩები, ბოსტნეულის და pastries.
ინფრაწითელი გათბობის + fan. ეს კომბინაცია არის საუკეთესო frying დიდი ცალი m'YASA
გათბობა ქვედა გამაცხელებელი + fan. ღუმელი არის მწვავე მხოლოდ ქვემოთ. რეკომენდირებული საცხობი succulent pastries, defrosting გაყინული საკვები, გათბობა მზად კერძები, საშრობი და pasteurization.
ქვედა გათბობის + ვენტილაცია, გათბობა. ქვედა გამაცხელებელი, გამათბობელი, ფანი და გულშემატკივარი. ეს რეჟიმი არის სრულყოფილი მიღების pizzas, ნამცხვრები საფუარი და ცომი და მსგავსი კერძები.
ბოლოში სითბო. სამზარეულო ორცხობილა, გათბობა, უკვე მომზადებული კერძები ან კერძები.
კომბინაცია სხვადასხვა რეჟიმები საშუალებას აძლევს კიდევ არ არის ძალიან გამოცდილი დიასახლისი, რათა მივაღწიოთ შთამბეჭდავი შედეგები მომზადება დიდი რაოდენობით სხვადასხვა კერძები.
ხალხს forgetful სასარგებლო იქნება მექანიკური ტაიმერი, გასწავლოთ განგაში მას შემდეგ, რაც განსაზღვრულ დროს, და ელექტრონული ტაიმერი არ მხოლოდ იუწყება, არამედ გამორთავს ღუმელი. კომფორტისათვის, სარეცხი კედლები ღუმელი არის ზოგჯერ დაფარული სპეციალური თვითმმართველობის დასუფთავების თანამშრომლებს. იგი საშუალებას აძლევს გაცილებით უფრო ადვილია და უფრო სწრაფად სუფთა შიდა ზედაპირზე საწყისი rasplakalsya (კატალიზური გაწმენდა). თქვენ შეგიძლიათ ჩართოთ ღუმელი მაქსიმალური ძალა, და ყველა მსუქანი დამწვარი, თქვენ მხოლოდ უნდა შეაგროვოს ფერფლის ბოლოში.
თანამედროვე ღუმელები დიდი მნიშვნელობა ენიჭება უსაფრთხოების ზომები: მინის კარი დამზადებულია ორმაგი მინის, და უნარი დამწვრობის თავს პრაქტიკულად შემცირდა ნულოვანი. ასე განმავლობაში სამზარეულო პროცესის მონიტორინგი გამოჩენა პროდუქტის გარეშე, გახსნა კარი და არ გათავისუფლების ცხელი ჰაერის ღუმელი, აქვს განათება. ყველა ღუმელები, კარგი სითბოს იზოლაცია, გარდა ამისა, ისინი გამოიყენება სპეციალური სისტემა, ე.წ. "tangential ვენტილაცია". მეშვეობით ღრუს გარშემო პერიმეტრზე კორპუსი, ღუმელი ძალა გამოტოვებენ ზემოთ ჰაერში. ასე რომ, სითბოს მიმდებარე ობიექტები და ავეჯი არის სრულიად გამორიცხული.
მაცივრები. შერჩევისას, მაცივარი, რომ არ არის საჭირო ანიჭებენ არანაირი მნიშვნელობა გარე გონება (ყველა იგივე ეს არ ჩანს), და უკეთესი ყურადღება ზომები. დიდი მაცივარი არის პრესტიჟული და ლამაზი, მაგრამ თქვენ უნდა ეს. თუ თქვენ მიყვარს შეძენას პროდუქცია მომავლისთვის, თქვენი მაცივარი უნდა roomy საყინულე. ზომა refrigerating პალატა ასევე უნდა შეესაბამებოდეს ცხოვრების წესი და თქვენი ოჯახი. მიყვარს ამის გაკეთება ინვენტარი - შეიძინოთ უამრავი ოთახი. გაითვალისწინეთ, რომ refrigerating პალატა არ უნდა იყოს, chock-სრული პროდუქტების უკმარისობა-საჰაერო უნდა თავისუფლად გაშვებას შორის პაკეტები.
ძირითადი პარამეტრები და მახასიათებლები ჩაშენებული მაცივრები პრაქტიკულად არ განსხვავდება მათი ცალკე კოლეგებთან. ისინი ყველა აღჭურვილია სისტემა No Frost, ან გამოიყენოთ ავტომატური defrosting რეჟიმი მოქმედებს. No-Frost - გაგრილების სისტემა, მრავალი ნაკადს ცივი ჰაერის მიმართული სხვადასხვა კუთხეების, საშუალებას სწრაფი და უნიფორმა გაგრილების პროდუქტების გარეშე ფორმირების ყინვაგამძლე და ყინული. ზოგიერთი მოდელები, ავტომატური defrosting საქართველოს refrigerating პალატის, ე.წ. "weeping კედელი". ტენიანობის არის კონცენტრირებული, უკან კამერა და თურმე იქ ყინვაგამძლე. პერიოდულად, როდესაც კომპრესორი არ არის გაშვებული, ყინვაგამძლე დნება და drips სპეციალური groove ამ რანგში ზემოთ ერთეული, სადაც და evaporates. In მაცივრები ერთად "crying კედლის" კამერა მხარს უჭერს მაღალი ტენიანობას, ხელს უშლის საშრობი.
არსებობს სპეციალური სამი პალატის მაცივრები, რომელიც, გარდა ჩვეულებრივი გაყინვა და refrigerating პალატა, არსებობს მესამე - ნულოვანი კამერა (ან ფართობი შეინარჩუნოს freshness), რომლის ტემპერატურა დაახლოებით 0 C და ტენიანობა 50%. ეს კამერა შეიძლება იყოს შენახული ერთი კვირის ვადაში შეფუთული m'ხორცი, ფრინველი, თევზი, ახალი ზღვის პროდუქტები, ბოსტნეული და ხილი.
მარტივი და მოსახერხებელი გამოყენება მაცივარი არის ავსებს მრავალფეროვანი და პრაქტიკული მოწყობილობა: მობილური თაროები შიდა მხარეს კარი შენახვის სხვადასხვა პროდუქცია, სამგზავრო კვერცხი, სპეციალური მფლობელებს, ბოთლები და ა.შ., მონტაჟი კარები სამზარეულო ერთეული ხორციელდება გამოყენებით სისტემა, მოცურების გიდები, რომლებიც კარები refrigerating და გაყინვა პალატა. მადლობა, ჩაშენებული მაცივარი, blends ჰარმონიულად დანარჩენ სამზარეულო ტექნიკა.
ჭურჭლის ჯერ არ გახდეს აუცილებლობა ჩვენს ყოველდღიურ ცხოვრებაში. ყიდვა მათ ბოლო მომენტში, როდესაც სახლი აქვს ყველა ძირითადი ტექნიკით. არსებობს მოდელები, სარეცხი მანქანები, რომლებიც შეიყვანეს სრულად, და მოდელები, რომელიც პანელი და ღილაკები ღია რჩება.
როგორც ცალკე, ინტეგრირებული ჭურჭლის სარეცხი მანქანები შეიძლება იყოს სიგანე 60 და 45 სმ, და ფუნდამენტური განსხვავებები პროგრამების და ფუნქციების, მათ შორის, პრაქტიკულად, არ არსებობს. დამოკიდებულია ზომა და ტექნიკური აღჭურვილობა ჭურჭლის სარეცხი მანქანა, ეს შეიძლება იყოს გადმოწერილი 4-დან 12 კომპლექტი კერძები. როგორც წესი, მათ აქვთ სამი ან ოთხი ტემპერატურა (45, 55, 65, 70 გ)აქვს 2-დან 8 სარეცხი პროგრამების სხვადასხვა კერძები. გახანგრძლივება მომსახურების ცხოვრებაში ჭურჭლის სარეცხი მანქანა, მწარმოებლები ეს მანქანები არის რეკომენდებული მხოლოდ იყოს დაკავშირებული ცივი წყალი, რადგან ეს არის ბევრად უფრო სუფთა, ვიდრე ცხელი. წევრებს ურჩია, ჩამოტვირთვა ჭურჭლის სარეცხი მანქანა ყოველთვის მთლიანად: არასრული დატვირთვა დახარჯული იგივე რაოდენობის წყალი, ენერგია და სარეცხი საშუალებები, როგორც მაშინ, როდესაც სრული. იყიდება სარეცხი ოდნავ დაბინძურებული ჭურჭელი არ არის იგნორირება მოკლე ან ეკონომიკური პროგრამები. ეს ზოგავს დაახლოებით 20% რესურსების შედარებით ჩვეულებრივი პროგრამები. ყველა გამოყენებული ჭურჭლის სარეცხი მანქანა ინგრედიენტები (ფხვნილი, თხევადი mouthwash და სპეციალური იონის გაცვლა მარილი SIP'Aksana წყალი) სწრაფი მოხმარებული მარილის, რომელიც მაღაზიებში არ არის იაფი. ამასობაში ინსტრუქციები მანქანები ზოგიერთი კომპანიები, ასევე მომსახურების ცენტრებში მწარმოებლები აცხადებენ, რომ ნაცვლად, მარილი შეიძლება გამოყენებულ იქნას ჩვეულებრივი სუფრის მარილი. მნიშვნელოვანია, რომ ეს იყო დიდი (პატარა სწრაფად გარეცხილი და სუფთა, არ შეიცავს მინარევებისაგან. შესამოწმებლად მისი ვარგისიანობის დაითხოვოს postolowo კოვზი მარილი ჭიქა წყალი. თუ წყალი გამჭვირვალე, მარილი ვარგისია ჭურჭლის სარეცხი მანქანა.
სარეცხი მანქანები. დღეს ბაზარზე ჩართული სარეცხი მანქანები გთავაზობთ თითქმის ექსკლუზიურად ავტომატური მოდელი, ავტომატური Bay, გათბობის და წყლის გადინება, დაპროგრამებული გადასვლას ერთი ოპერაცია კიდევ ერთი და auto shut-off მუშაობის შემდეგ. ადრე პრესტიჟულ, სარეცხი მანქანების დიდი რაოდენობა პროგრამები (ზოგჯერ უფრო მეტია, ვიდრე 20). მაგრამ ჯიუტი სტატისტიკა აჩვენა, რომ გამოიყენება, საუკეთესო შემთხვევაში, დაახლოებით ათეული. მთავარი სჭირდება არიან შეზღუდული სარეცხი რამდენიმე სახის მასალა: ბამბა, თეთრეულის, სინთეტიკური და შალის. პოპულარული ინოვაცია ბოლო წლებში - ელექტრონული სისტემა "საეჭვო კონტროლი" რომელიც გაძლევთ საშუალებას ატვირთოთ drum ნებისმიერი რაოდენობის თეთრეულის, არ აღემატება ლიმიტი ჩამოტვირთვა, შევსება სარეცხი ფხვნილი და შექმნას ტიპის სარეცხი და ტემპერატურა. მანქანა მაშინვე გამოთვლა ხანგრძლივობა სარეცხი, იმის გათვალისწინებით, იმ დროს, საჭირო გათბობის, წყლის სასურველი ტემპერატურა. დამუშავების შემდეგ დატვირთვის მონაცემების ავტომატურად, თქვენი მონაწილეობის გარეშე, მოსაკლავად სამრეცხაო ობიექტების დატვირთული თეთრეულის რაოდენობით წყალი.
ბევრი ადამიანი დიდ მნიშვნელობას ანიჭებენ, თუ რა სიჩქარის drum ზე. ისე, თუ იქნება რამდენიმე რეჟიმები სიჩქარე 400 დან 1000 rpm სხვადასხვა სახის ქსოვილები. მაგრამ არ ბოროტად დიდი სიჩქარე, როგორც ეს შეიძლება გამოიწვიოს ზიანი, თეთრეულის, მით უმეტეს, თუ ეს წვრილი ან ძველი. პრაქტიკა გვიჩვენებს, რომ 400 - 600 rpm განკუთვნილია ჯარიმა თეთრეული და cashmere, 800 - 900 - ბამბა და synthetics (მაგალითად, მაისურები), 1000 შეგიძლიათ soak ჯინსი, და მაღალი სიჩქარის, ტერი პირსახოცები და bathrobes. კითხვა ნომერი რევოლუციები აღარ არის, თუ თქვენი მანქანა ჰყავს რეჟიმში საშრობი სადაც თეთრეულის არის დამუშავებული ძლიერი ნაკადის გათბობის, ჰაერის ტემპერატურა, რომელიც შეიძლება არჩეულ დამოკიდებულია ტიპის ქსოვილზე. როგორც წესი, სარეცხი მანქანა აშენდა ქვეშ სასადილო : შეუერთდებიან სამზარეულო, ეს ბევრად უფრო ადვილია, ვიდრე წერტილი.
არჩევის სხვადასხვა ელემენტები, ჩაშენებული ტექნიკა, სავალდებულო'დარწმუნებული უნდა იყოს, გადაწერა კოდი ან მოდელი მოწყობილობის, და შემოწმება გამყიდველი და მისი ზუსტი ზომა. ეფუძნება ეს მონაცემები, დიზაინერი თქვენი სამზარეულო იქნება შეარჩიო ყუთი (ე.წ. "ბაზა") მიხედვით შერჩეული ტექნიკით. ეს მარტივია - თითოეულ დირექტორია სამზარეულო ავეჯი და ტექნიკა განაცხადა, რაც მოდელი აღჭურვილობა, რომელიც "ბაზაზე" არის შესაფერისი.
ყიდვა მანქანები, საუკეთესო, სპეციალობით მაღაზიები. ეს არის ბევრად უფრო იაფი, ვიდრე ყიდვა "ტვირთი" ავეჯის კომპლექტი. თქვენ შეგიძლიათ დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ არჩეული მოდელი ოპტიმალური თანაფარდობა ფასი და ხარისხი. გარდა ამისა, უნდა დააყენოთ ეს ტექნიკა თქვენ უნდა სპეციალისტები ამ სფეროში, და საგარანტიო რემონტი ხორციელდება ასევე პირდაპირ ან მომსახურების ცენტრი ფირმა-მწარმოებელი, ტექნიკით, რაც თქვენ გაქვთ არჩეული, საფუძველზე გაცემული გარანტია. ხოლო, როდესაც შეკვეთით აღჭურვილობა, ავეჯი, გარანტია არის არა ყოველთვის, (ან უფრო იშვიათად).
მე იმედი მაქვს, რომ ეს ინფორმაცია დაგეხმარებათ სწრაფად და კომპეტენტურად Orient ყველა ჯიშის, სამზარეულო ავეჯით და ჩაშენებული ტექნიკით, და თქვენ შექმნათ თქვენი სამზარეულო მყუდრო სამყაროში, სადაც ყოველთვის იგრძნობთ, "სახლში".
კომერციული დირექტორი
მაღაზია "SAVVIN"
რომან Mullashev
წყარო: http://stroymart. com. ua
No comments:
Post a Comment